Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

    ΕΝΩΤΙΚΟ   -   ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ   ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ       
                    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ   ΟΤΕ.  


Πραγματοποιήθηκε  την ΠΕΜΠΤΗ  26/9/19  ενημερωτική  συγκέντρωση  του ΕΝΩΤΙΚΟΥ  ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΥ  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΟΤΕ  στο  Πολιτιστικό  Κέντρο  Εργαζομένων  ΟΤΕ.

Στη συγκέντρωση που είχε μαζική συμμετοχή , μελών και φίλων του Συνδυασμού μας έγινε αναλυτική ενημέρωση για ολα τα κρίσιμα και σοβαρά Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά μας προβλήματα (ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ,ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ κλπ)
   
Αναπτύχθηκαν επίσης οι προτάσεις,οι θέσεις , του Συνδυασμού μας εν όψει των Εκλογών στις  24/10/2019 ,οι οποίες θα καθορίσουν  την επαναφορά στην ομαλότητα και την κανονικότητα  στο ΣΥΛΛΟΓΟ μας, με την ελεύθερη και αυθεντική επιλογή  και βούληση των Συναδέλφων μας.

Στη συγκέντρωση μας παραβρέθηκαν και εξέφρασαν την υποστήριξη τους στο Συνδυασμού μας πολλά ιστορικά στελέχη του χώρου μας, της  περιόδου των μεγάλων κατακτήσεων όπως (Ίδρυση Επικουρικού, Μισθολόγιο,ΟΠΑΚΕ κ.λ.π) μεταξύ άλλων  ο  ΓΙΩΡΓΟΣ   ΟΡΦΑΝΟΣ  τ. Πρόεδρος ΟΜΕ ΟΤΕ ,   η ΕΦΗ  ΜΠΕΚΟΥ  τ. Γ. Γραμματέας  ΟΜΕ ΟΤΕ , ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. ΖΙΩΜΑΣ τ. Προεδρείο ΠΕΤ-ΟΤΕ

 Η σοβαρότητα και η κρισιμότητα των προβλημάτων μας, άλλα και αυτών των ΕΚΛΟΓΩΝ του Συλλογου , επιβάλουν την καθολική συμμετοχή όλων, ώστε με την ΒΟΥΛΗΣΗ των ίδιων των μελών να εξασφαλιστεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ,η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ,η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, και η ΝΕΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ του Συλλόγου . 

Να εξασφαλισθούν  εκλογικές διαδικασίες ,ώστε και η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ μελών να   διευκολυνθεί αλλά και η ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ της ψήφου να διασφαλισθεί.

Ο Συνδυασμός μας καλεί και προσκαλεί , όλους τους Συνταξιούχους μέλη του Συλλόγου  σε συμπόρευση , και υποστήριξη της προσπάθειας, για να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ , να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ και να ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ τη Συλλογική μας έκφραση και λειτουργία , για να αφήσουμε πίσω μας το χθες , αυτα που μας πληγώνουν και μας απογοητεύουν, να  διεκδικήσουμε όλοι μαζί τα  ΚΟΙΝΑ μας ΑΙΤΗΜΑΤΑ αυτα που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ και μας ΑΞΙΖΟΥΝ.

       Με Συναδελφικους χαιρετισμούς


  ΕΝΩΤΙΚΟ -  ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΟΤΕ

    





57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...