Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ για ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΕΝΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ


Οριστικοποιήθηκαν την Παρασκευή  27/12/2019 τα εκλογικά αποτέλεσμα  του Συλλόγου , , έγινε η επίσημη ανακήρυξη , και κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το σχετικό πρακτικό των εκλογών.
Ο Συνδυασμός  μας, η ΕΝΩΤΙΚΗ - ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΟΤΕ απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους Συναδέλφους που επέλεξαν και ψήφισαν τον Συνδυασμό μας , δίνοντας μας δύναμη , αλλά και μεγάλη ευθύνη για το μέλλον, την αλλαγή ,και την αναγέννηση του Συλλόγου .
Τα αποτελέσματα ,και η κατανομή των ψήφων ,είναι ΣΟΦΑ, και αποκαλυπτικά  για τις επιθυμίες, και τις απαιτήσεις των μελών μας!

Δεσμευόμαστε ,ότι θα τιμήσουμε στο έπακρο , αυτή σας την επιλογή  και θα παλέψουμε αταλάντευτα ,για να αλλάξει ρότα ο Σύλλογος ,για να αναδυθούν ,να προωθηθούν ,και να διεκδικηθούν ,τα πραγματικά προβλήματα των μελών μας, αγκαλιάζοντας , και ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ τους Συναδέλφους.

Για να γίνει ο Σύλλογος μας, το "σπίτι " ,ο φορέας, η ασπίδα προστασίας όλων των συναδέλφων μελών, για να διευρύνουμε τις συνεργασίες και συνέργιες με τους άλλους συλλόγους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, και την ΑΓΣΣΕ, για να παλέψουμε
όλοι μαζί, για τα κοινά μας πρόβλημα .
Για να βρει το πραγματικό της νόημα , η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ Και  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ λειτουργία και δράση του Συλλόγου .

 Πιθανότατα την  ΠΕΜΠΤΗ 9/1/20 ,να συγκληθεί ,το νέο εκλεγέν Συμβούλιο σε συνεδρίαση , για να συγκροτηθεί σε σώμα, να εκλεγεί το Προεδρείο.

Ας σημειωθεί ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/1/20 συζητιέται στην ολομέλεια του ΣτΕ η προσφυγή του ΕΦΚΑ , ( τέχνασμα τις  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) για την τύχη των  παράνομων μνημονιακών περικοπών ,που για αρκετές από αυτές έχει αποφασίσει 
το ΣτΕ με τις αμετάκλητες αποφάσεις του 2287 έως 2290 του 2015!!

Και με αυτή την εξέλιξη ,αλλά και όσα σχεδιάζονται , ετοιμάζονται και μέρα παρά μέρα εξαγγέλλονται ,για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ,πρέπει να
συγκροτηθεί  άμεσα το Προεδρείο του Συλλόγου, ώστε να έχει λόγο και ρόλο ο Σύλλογος μας ,σε αυτές τις εξελίξεις, που μας αφορούν ,και θα καθορίσουν σημαντικά το μέλλον και τη προοπτική των συντάξεων μας!

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ μας, τα ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ στελέχη τις παράταξης μας, θα προτείνουν , και θα προωθήσουν ,εκείνες τις υποψηφιότητες , που θα εξασφαλίζουν , την ΕΝΩΤΙΚΗ- ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ -ΜΑΧΗΤΙΚΗ  και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ πορεία του Συλλόγου.

Το ήθος και ύφος, η εμπειρία και η γνώση, η εργατικότητα και η συνέπεια, η μαχητικότητα και η αυτονομία από κόμματα και Κυβερνήσεις ,χαρακτηρίζουν  τα εκλεγμένα στελέχη μας ,και αυτό το 'βιογραφικό' θα καταθέσουν στην διαδικασία συγκρότησης του προεδρείου ,γιατί  πιστεύουμε ακράδαντα , (με κάθε σεμνότητα ) ότι ΕΙΜΑΣΤΕ η ΛΥΣΗ ,στα συσσωρευμένα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,και στην εμφυλιοπολεμική  κατάσταση   του Συλλόγου.

Όλοι μαζί, να προωθήσουμε την ΑΛΛΑΓΗ ,και τη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας.

 Με Συναδελφικους χαιρετισμούς
ΑΝΕΣΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ - ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΓΙΩΡΓΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ - ΚΟΜΝΗΝΟΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ 


57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...