Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΟΥ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ για την απόφαση του ΣτΕ.


Ένα επικοινωνιακό σόου ,έδωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Υπουργό Εργασίας και κοινωνικών Ασφαλίσεων εξαγγέλλοντας την "ηλεκτρονική έκδοση συντάξεων".
Αυτή η εφαρμογή βέβαια ,αφορά ,μόνο την δοκιμαστική έκδοση των Συντάξεων ΟΓΑ, και των μεταβιβάσεων χηρείας. Οι εκατοντάδες χιλιάδες άλλες Κύριες και Επικουρικές Συντάξεις, μετατοπίζονται και προγραμματίζονται για το 2021 και μετά. Προς τι λοιπόν το σημερινό Κυβερνητικό σόου;
Απλά για να κουκουλωθεί η θεαματική αύξηση των χρόνων έκδοσης όλων των εκκρεμών συντάξεων , τουλάχιστον κατά ένα(1) χρόνο ,και για να ξεγελαστούν οι Συνταξιούχοι.Οι εκκρεμείς κύριες συντάξεις από 250.000 έγιναν 300.000ενώ οι επικουρικές από 270.000 σε 360.000 μέσα, σε ένα χρόνο! Για αυτό και η αναμονή ξεπερνά  τα τέσσερα και πέντε χρόνια .
Ταυτόχρονα οι εκκρεμότητες για τον σωστό επαναυπολοσμό όλων των  συντάξεων με βάση τον Ν 4387/16 (Ν Κατρουγκαλου ) και στη συνέχεια ο νέος επαναυπολοσμό, με βάση τον Ν 4670/20 Βρούτση κάνει νομίζω αντιληπτό για ποια επίσπευση και πια επιτάχυνση μιλάνε και υπόσχονται , αφού οι χρόνοι, οριστικοποίησης των Συντάξεων έχουν ξεπεράσει την πενταετία !    
Οι δε συντάξεις χηρείας ,που έπρεπε από τον ΜΑΙΟ του 2019 να έχουν αναπροσαρμοσθεί από το 50 στο 70% ακόμα περιμένουν.
Τώρα δε, που διακηρύσσουν ότι θα εφαρμόσουν και τις πρόσφατες αποφάσεις του ΣτΕ, με συσσωρευμένες όλες τις ανωτέρω εκκρεμότητες θα δημιουργηθεί το απόλυτο χάος! 
Τα λάθη και "ύπουλες" μειώσεις- αφαιρέσεις , θα κυριαρχήσουν !
Την αναμενόμενη και πολυδιαφημιζόμενη εξαγγελία, δεν την έκανε.Την επέκταση και εφαρμογή  σε ΟΛΟΥΣ τους Συνταξιούχους τωναποφάσεων  του ΣτΕ, τον τρόπο και τον χρόνο καταβολής των αναδρομικών - παράνομων περικοπών !
Το μεθοδεύουν για τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ στη ΔΕΘ;
Υπάρχουν σκέψεις και σενάρια εκλογών ;
Ότι και αν σχεδιάζουν ,οι Συνταξιούχοι δεν θα εξαπατηθούν ξανά!
Ας σταματήσουν τον εμπαιγμό , και τον παλαιοκομματισμό!

57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...