Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 8 & 9/07/2021

 

                                     


    

 

Ολοκληρώθηκε η διήμερη 8 και 9/7/21 συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου του Συλλόγου και έλαβε μια σειρά αποφάσεων ,ενώ ενέκρινε:

 

1.      Την πραγματοποίηση της Γ.Α.Σ. του Συλλόγου μας, το πρώτο 12ημερο του  Νοεμβρίου, στην Αθήνα. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης ,θα είναι τα ίδια, με αυτά των αναβληθέντων (λόγω κορονοιού) Γ.Α.Σ.

 

Ταυτόχρονα συγκρότησε επιτροπή επεξεργασίας των τροποποιήσεων του καταστατικού, αποτελούμενης από τους,  Α .Σεργιάννη, Σ. Ανέστη, Δ. Πατατούκα και Α. Μπιρμπιλή.

 

2.      Ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό έτους 2020, τις δαπάνες έως 31/05/2021, και τον προϋπολογισμό έτους 2021.

 

3.      Ενέκρινε τις δράσεις, πρωτοβουλίες , δραστηριότητες και αποφάσεις των μέχρι σήμερα συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής.

 

4.      Αποφάσισε, την διεκδίκηση και την προώθηση σχετικής τροπολογίας στη Βουλή, για την επικουρική Σύνταξη των προσληφθέντων και ασφαλισθέντων στο Επικουρικό Ταμείο του ΟΤΕ, μετά την 01/01/1986.

 

5.      Ενέκρινε τις εισηγήσεις για την βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, καθώς και της λογιστικής υποστήριξης και απεικόνισης, των οικονομικών του Συλλόγου.

 

6.      Συμπλήρωσε την συντακτική επιτροπή της εφημερίδας του Συλλόγου, με την πρόταση του Προέδρου Γ. Κουτσιμπογεώργου, για τον Δ. Καρνάρο, Δ. Αποστολόπουλο, και Χ. Γιαννόπουλο, και τους προτεινόμενους από το μέλος  και εκπρόσωπο του ΕΝΙΑΙΟΥ ,Κ. Λουκόπουλο, για τους Θ. Μπούρχα και Χ. Δαλάκα.

 

 

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...