Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ του Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας

Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ η ΔΡΑΣΗ η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, και η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Συλλόγου μας ενόχλησε σφοδρότατα τους Κυβερνητικούς και αρμόδιους φορείς, αλλά και το  εσωτερικό κατεστημένο σύστημα του Συλλόγου μας, που αναζητά ρεβάνς και επιστροφή στο "ένδοξο 

παρελθόν" της ανυπαρξίας, του βολέματος, της εσωστρέφειας, των πολυέξοδων και αδιεξόδων δικαστικών συγκρούσεων και προσφυγών, της ανυποληψίας και ανυπαρξίας του Συλλόγου.

 Έτσι λοιπόν η "ένδοξη και ιστορική" ομάδα ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΑΛΑΚΑ  προσέφυγαν στο δικαστήριο και ζητούν την ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ του σημερινού Συμβουλίου, και τον δικό τους ΔΙΟΡΙΣΜΟ !

Ο Σύλλογος τα πλήρωσε ακριβά στο παρελθόν αυτά τα παιχνίδια, και δυστυχώς ξανά οδηγείται σε αδιέξοδες και καταστροφικές δικαστικές περιπέτειες για τα καπρίτσια και την αλαζονεία του κατεστημένου. Είναι αυτό το κατεστημένο σύστημα, που επί δυο χρόνια κάνει έναν εσωτερικό "πόλεμο" και καταψηφίζει κάθε θέμα και δράση, και με αυταρχισμό και αδίστακτο τρόπο, συκοφαντεί και υπονομεύει, κάθε προσπάθεια Ανανέωσης Συνεννόησης, Σύνεσης, και Συμπόρευσης  για τον κοινό σκοπό και τα ΚΟΙΝΑ μας προβλήματα.

Την ώρα μάλιστα, που ως Συνταξιούχοι  βιώνουμε δραματικές στιγμές, και  θαπρεπε αν δεν μπορούν και δεν θέλουν να συμβάλλουν, τουλάχιστον να μην υπονομεύουν.

Την ώρα δηλαδή που θαπρεπε να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και μια γροθιά, αυτοί οι κύριοι διοργανώνουν δικαστικό  πραξικόπημα και ανωμαλία !

Είναι οι ίδιοι Άνθρωποι που 20 χρόνια τώρα, σκορπούσαν χιλιάδες Ευρώ, και αλληλομηνυωνταν μεταξύ τους, που παραποίησαν τα πρακτικά της ΓΑΣ, που παραπέμφθηκαν για νοητή πλαστογραφία, και οδήγησαν έτσι στο διορισμό Διοίκησης το 2018, και τώρα συνεχίζουν, την ίδια μεθοδολογία και συμπεριφορά. Δεν τους νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ άλλο, δεν τους ενδιαφέρουν τα προβλήματα των μελών μας, παρά μόνο το βιλαετι, η καρέκλα και το βολεμα τους! Αυτό "ξέρουν" αυτό κανουν !  Δεν τους ενδιαφέρει ότι αυτη η εσωστρέφεια ήταν ένας από τους κυρίως λόγους, που οι Συνάδελφοι μας είχαν απομακρυνθεί και είχαν αποστασιοποιηθεί απέχοντας από το Σύλλογο και τα τεκταινόμενα του. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πως θα εξασφαλίσουν, την ισοβιότητα και τα οφίτσια τους, με κάθε μέσον και κάθε τρόπο !

 

Ετσι έμαθαν να πράττουν και να πολιτεύονται όλα αυτά τα χρόνια, έτσι κανουν και ΤΩΡΑ !

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ - ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ - ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΙ και ΘΡΑΣΗΤΑΤΟΙ !

Απαιτούν δε με περίσσιο θράσος, την ΑΝΑΣΤΟΛΗ κάθε δραστηριότητας του Σύλλογου,

έως ότου ΕΚΔΙΚΑΣΤΟΥΝ τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που κατέθεσαν !

Θέλουν έναν Σύλλογο ανύπαρκτο, και υποτακτικό, χωρίς έλεγχο, χωρίς λόγο και ρόλο,

χωρίς Αγώνες και διεκδικήσεις !

Αφου είχαν προσφυγει από το 2019 στα δικαστήρια, κατά του διορισμού της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, πέτυχαν μια αστήρικτη δικαστική απόφαση, που κρίνει μη σύννομο 

τον διορισμό της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (που ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ είχε ΔΙΟΡΙΣΕΙ !) και θεωρούν - έτσι το ερμηνεύουν - ότι με βάση αυτή την διάτρητη απόφαση, θα ανατρέψουν τη σημερινή εκλεγμένη Διοίκηση του Συλλογου!  (αγνόησε το δικαστήριο, αγνοούν και οι ίδιοι

ότι σε αυτές τις εκλογές, για πρώτη φορά ΠΡΟΕΔΡΕΥΑΝ οι ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ !)

Μετα από αυτό προσέφυγαν πάλι στα Δικαστήρια, υποβάλλοντας κατάλογο 'εκλεκτών και 

ευγενών" ζητώντας την καθαίρεση της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, και τον ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΟΤΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ αποτελούμενη από την αυλή των κομματικών, των προθύμων των κολλητών και υποτακτικων,  στον "ΑΡΧΟΝΤΑ" και στα ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ του, για να γυρίσουν το Σύλλογο 20 χρόνια πίσω !

Ενω σε ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ τις ΕΚΛΟΓΕΣ όπου θα ΚΡΙΘΟΥΝ  ΟΛΑ και ΟΛΟΙ !

Δεν αντέχουν να περιμένουν ως τον Οκτώβριο, που θα γίνουν οι εκλογές ;

Μήπως τώρα που η ΑΚΡΙΒΕΙΑ καλπάζει, και η αγανάκτηση των Συνταξιουχων αυξάνεται  κλήθηκαν να βάλουν πλάτη ;

Ότι κιαν μεθοδεύουν  θα πέσει στο κενό, ο Σύλλογος θα συνεχίσει στη πρώτη γραμμή του ΑΓΩΝΑ για όλα τα σοβαρά προβλήματα μας, και τον Οκτώβριο στις εκλογές, οι Συνάδελφοι, δημοκρατικα, ελεύθερα και ανόθευτα, θα επιλέξουν, αν είναι με το ΜΑΥΡΟ η το ΑΣΠΡΟ, με το ΧΘΕΣ η με το ΣΗΜΕΡΑ, με την ΑΔΡΑΝΕΙΑ η με την ΔΡΑΣΗ και τις ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, με τον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ η με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΝΟΤΗΤΑ !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  πιο ΔΥΝΑΤΟΙ πιο ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ !

 

 

 

 

 


57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...