Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

ΟΡΓΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ για την ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ των ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ μας ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

                                                            

Ο Σύλλογος μας, με νεωτέρα επιστολή - παρέμβαση προς τον Διοικητή και τον αρμόδιο Υποδ/τη του eΕΦΚΑ, επανέφερε το θέμα της υπερβολικής καθυστέρησης των Επικουρικών μας Συντάξεων από το ΕΤΕΑΕΠ. Με την νέα αυτή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, απαιτούμε να δοθεί επιτέλους λύση, στο δίκαιο αίτημα για έκδοση και των δικών μας Επικουρικών, τουλάχιστον στους χρόνους που εκδίδονται των άλλων τ. Ταμείων, δηλαδή σε 12 έως 16 μήνες. Η αναμονή - καθυστέρηση -των ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ μας ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ  κατά 44 μήνες, είναι από κάθε άποψη απαράδεκτη, και καταχρηστική ,που συνιστά παράβαση καθήκοντος της Διοίκησης του ΕΦΚΑ.

 Επιβάλλεται η άμεση ενίσχυση του τ.ΤΕΑΠ-ΟΤΕ με 3-4 έμπειρους υπαλλήλους, ώστε να επισπευσθούν οι χρόνοι, και να 'ξεμπλοκάρει' η τεράστια ουρά αναμονής που σήμερα είναι ακόμα στον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2018 !  Τα δε οφειλόμενα ποσά του ΕΤΕΑΕΠ φθάνουν έως και τις 15.000 € για κάθε δικαιούχο συνάδελφο συνταξιούχο, τα οποία βέβαια όταν καταβληθούν θα είναι και ΑΤΟΚΑ!  Καλές είναι οι μεγαλόστομες Υπουργικές εξαγγελιες

για δήθεν ταχύτατες και άμεσες διαδικασίες, και για 'συντάξεις εμπιστοσύνης' ,αλλά οι πράξεις η σκληρή πραγματικότητα και τα αποτελέσματα, είναι εξοργιστικά ,τραγικά και απογοητευτικά ! 

 Αν υπάρχει στοιχειώδεις σοβαρότητα, υπευθυνότητα, και αλήθεια  με τα λεγόμενα και τις εξαγγελίες, του Υπουργού, ας δοθεί σήμερα εντολή, καταβολής της "επικουρικής σύνταξης εμπιστοσύνης"  έως την έκδοση της απόφασης, στους συναδέλφους του τ.ΤΕΑΠ-ΟΤΕ, που έχουν όλες της νόμιμες προϋποθέσεις άμεσης λήψης επικουρικής σύνταξης, και δεν τους καταβάλλεται αυθαίρετα και παράνομα επι 44 μήνες !

 

 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ τα ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ μας ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ! 

 ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΕΙΣ και της ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ μας ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  ΕΔΩ και ΤΩΡΑ !

 ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ !

 

57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...