Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Συνέλευσης - Συγκέντρωσης ΑΤΤΙΚΗΣ

 




Ολοκληρώθηκαν σήμερα 20/5/22 οι Περιφερειακές Συνελεύσεις του Συλλογου μας,

με την πραγματοποίηση και της Συνέλευσης - Συγκέντρωσης ΑΤΤΙΚΗΣ, με μαζική 

Συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον των Συναδέλφων  μελών για τα προβλήματα μας.

 

Η Συνέλευση της ΑΤΤΙΚΗΣ ενέκρινε και το παρακάτω ψήφισμα

Εμείς οι Συνταξιούχοι μέλη του ΠΣΣΤΟ- ΟΤΕ που πήραμε μέρος σήμερα 20/5 στη Συνέλευση ΠΣΣΤΟ - ΟΤΕ ΑΤΤΙΚΗΣ και αφού συζητήσαμε για Συνταξιοδοτικά , Ασφαλιστικά και Οικονομικά μας προβλήματα, αλλά και για τις νέες δικαστικές περιπέτειες του Συλλόγου μας αποφασίσαμε και εγκρίναμε το παρακάτω ψήφισμα.

1) Καταδικάζουμε απερίφραστα τον πόλεμο, την εισβολή και κατοχή της Ουκρανίας, την παραβίαση του διεθνούς δικαίου, όπως έγινε στη ΚΥΠΡΟ και σε άλλες χώρες του πλανήτη, με την σιωπή  και την ανοχή των μεγάλων δυνάμεων και των ισχυρών της γης.

Απαιτούμε ΕΙΡΗΝΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΕΥΗΜΕΡΙΑ παντού και για ΟΛΟΥΣ.

2) Σε μια περίοδο που τα Συνταξιοδοτικά τα Ασφαλιστικά και τα Οικονομικά μας  προβλήματα οξύνονται και διευρύνονται, ενω ταυτόχρονα η ακρίβεια καλπάζει στο ρεύμα στα καύσιμα αλλά και σε όλα τα βασικά καταναλωτικά προϊόντα, έτσι ώστε η ζωή και η επιβίωση μας, να γίνεται καθημερινά ολοένα και πιο δύσκολη, γίνεται σοβαρό καθήκον και υποχρέωση όλων μας, η συστράτευση και ο Αγώνας για τα ΚΟΙΝΑ μας προβλήματα.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε επιβάλεται η ΕΝΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ και ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ στο Σύλλογο μας, και στον Συλλογικό αγώνα όλων των Συναδέλφων μελών μας.

Η διάλυση του ΕΦΚΑ, η υποβάθμιση του ΕΣΥ, η εμπορευματοποίηση της ΥΓΕΙΑΣ είναι τα μεγάλα και σοβαρά θέματα, για τα οποία χρειάζεται και απαιτείται, ένας ισχυρός και αποτελεσματικός Σύλλογος, και μια ικανή και σοβαρή Διοίκηση για να τα αντιμετωπίσει.

Για αυτό καλούμε όλες τις παρατάξεις, όλες τις δυνάμεις, ΟΛΟΥΣ τους Συνδικαλιστές του χώρου μας, να αφήσουν στην άκρη τις δικαστικές και διχαστικές συμπεριφορές που εκ των πραγμάτων υπονομεύουν τα ίδια τα αιτήματα μας, και να συστρατευτούν 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  στον κοινό αγώνα για τα ΚΟΙΝΑ μας προβλήματα.

Οι δικαστικές προσφυγές, και οι προσπάθειες ανατροπής της εκλεγμένης διοίκησης του Συλλόγου μας, μόνο ζημιά και κακό προκαλεί στα ΚΟΙΝΑ μας αιτήματα ενώ ταυτόχρονα κοστίζουν πολύ ακριβά σε χρήμα και σε κόπο στο Σύλλογο μας.

Όταν μάλιστα σε πέντε μήνες έχουμε εκλογές, και εκεί θα κριθούν και θα αξιολογηθούν  οι φιλοδοξίες όλων όσων βιάζονται να διοριστούν ως διοίκηση από τα δικαστήρια.

Οι παθογένειες του παρελθόντος, οι εσωτερικές συγκρούσεις, και τα δικαστήρια, έβλαψαν σοβαρά το Σύλλογο  και τα προβλήματα μας, γιαυτο πρέπει να καταδικαστούν απ' ΟΛΟΥΣ.

Όχι σε νέο διχασμό, όχι στις ανώφελες δικαστικές περιπέτειες στο Σύλλογο μας, που εκτός όλων των άλλων, υπονομεύουν τα ΚΟΙΝΑ μας αιτήματα και τις διεκδικήσεις του Συλλογου μας.

Τα ΚΟΙΝΑ μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ είναι ΠΑΝΩ από ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ.

 

Ας προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, και ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ !

 

Το Προεδρειο της ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ του ΠΣΣΤΟ - ΟΤΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δημήτρης ΚΑΡΝΑΡΟΣ

Μαγδαλινή ΠΑΣΧΑΛΙΩΡΗ 

Κώστας ΛΑΓΙΟΣ


57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...