Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ των ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ μας ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

 

                            


Οι τεκμηριωμένες παρεμβάσεις πιέσεις και διεκδικήσεις του Συλλόγου μας, τόσο προς τον Διοικητή, όσο και προς τον αρμόδιο Υποδιοικητή του eΕΦΚΑ, φέρνουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και επίσπευση έκδοσης αποφάσεων.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην ακυρωθούν και διαψευσθούν οι υποσχέσεις -δεσμεύσεις-της Διοίκησης του eΕΦΚΑ, προς τον Σύλλογο μας.

Για πρώτη φορά επισπεύσθηκαν επιτέλους οι χρόνοι έκδοσης των ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ μας ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ του τ.ΤΕΑΠ - ΟΤΕ.

Έτσι τώρα εκδίδονται αποφάσεις αιτήσεων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 για Επικουρικές γήρατος και ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 για Επικουρικές χηρείας, οι οποίες θα καταβληθούν ΜΑΖΙ με τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ στο τέλος ΙΟΥΝΙΟΥ (με τις Συντάξεις ΙΟΥΛΙΟΥ).

Ταυτόχρονα επεξεργάζονται αυτές του ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΑΡΤΙΟΥ, ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, οι οποίες θα καταβληθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.(αφορούν υποθέσεις, που δεν χρειάζονται χρόνο διαδοχικής ασφάλισης, η εξαγοράς)

 Ωστόσο η καθυστέρηση παραμένει μεγάλη (41 μήνες αναμονής είναι τεράστιος χρόνος) γιαυτο πιέζουμε συνεχώς και απαιτούμε, να επιταχυνθούν και άλλο οι χρόνοι, ώστε  να φθάσουν, έως το τέλος του έτους, τουλάχιστον τον μέσο όρο των ανάλογων Ταμείων.

(10 έως 12 μήνες για της γήρατος, και τους 3 μήνες για της χηρείας)

Έως ότου η πολυδιαφημισμένη ηλεκτρονική έκδοση και των Επικουρικών Συντάξεων, γίνει πράξη, και καταβάλετε ΑΜΕΣΑ (και σωστά) μετα την ΚΥΡΙΑ και η ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ όπως το δικαιούται ο Ασφαλισμένος, και όπως έχει την υποχρέωση εκ' του Νόμου ο eΕΦΚΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας είναι η ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ των ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΕΝΩΤΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ! 


57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...