Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -ΑΥΞΗΣΕΙΣ 2023

 

                                                                                                             


                                                                                                   ΑΡ.ΠΡΩΤ:   20963  /Φ9

                                                                                                                              Αθήνα        19/7/2022

 

 

Προς :  Τα Δ.Σ. των Περιφερ. Τμημάτων του ΠΣΣΤ-Ο ΟΤΕ

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

 

Σε συνέχεια των Αποφάσεων της τελευταίας Γ.Α.Σ.  και της επικύρωσης των τελικών κειμένων από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στις 7/7/2022 όσον αφορά το μείζον ζήτημα που αφορά την θετική προσωπική διαφορά και τις αυξήσεις των συντάξεων για το 2023 , σας αποστέλλουμε:

Υπόμνημα ενημερωτικού σημειώματος του Συλλόγου μας στο οποίο θα σημειώσετε το Ονοματεπώνυμο του κάθε Βουλευτή που υπάρχει στα όρια δικαιοδοσίας του Τμήματός σας και συνημμένα με την προτεινόμενη διάταξη και την αιτιολογική της έκθεση  να επιδοθούν σε όλους στους Βουλευτές των ορίων του τμήματός σας όπως έχουμε ομόφωνα αποφασίσει στην 29η Γ.Α.Σ. και θα αναμένουμε τις απαντήσεις σας έως τον  Σεπτέμβριο τις οποίες θα κοινοποιήσουμε προς όλους.

Η άποψη – θέση – του κάθε Βουλευτή, είναι χρήσιμη και κρίσιμη για την εξέλιξη του αιτήματός μας, γι΄αυτό σας παρακαλούμε, να ζητήσετε  συγκεκριμένη και καθαρή απάντηση – δέσμευση από τον κάθε Βουλευτή του Τμήματός σας.    

Η στόχευση του Συλλόγου μας, είναι αφού συγκεντρωθούν όλες οι απαντήσεις των Βουλευτών του κάθε Περιφερειακού Τμήματος, αυτές να επιδοθούν στην Κυβέρνηση και στα κόμματα της Βουλής, ώστε έγκαιρα και πριν την κατάθεση του σχεδίου Προϋπολογισμού     στη Βουλή, να έχει γνωστοποιηθεί προς ΟΛΟΥΣ το δίκαιο και νόμιμο αίτημά μας, που αν δεν υιοθετηθεί από την Κυβέρνηση και τον Αρμόδιο Υπουργό, να κατατεθεί ως τροπολογία, από Κόμματα ή Βουλευτές.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 




57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...