Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ και ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΩΝ του ΕΦΚΑ

 

Μπορεί οι Συνταξιούχοι να έχουν υποστεί μειώσεις Συνταξεων έως 50%, και να εχουν  

12 χρόνια να πάρουν αυξησεις, όμως στον Διοικητή και στους Υποδιοικητές, του ΕΦΚΑ, 

έγινε αύξηση μισθών απο 1/9/22, κατά 90%,  ναι σωστά διαβάσατε κατά 90% !

Συγκεκριμένα με την αριθμ.766/29/8/22 ΚΥΑ των Υπουργών Εργασίας και Οικονομικών,

ο μισθός του Διοικητή του ΕΦΚΑ από 4.000€ διαμορφώνεται στις 7.500€, ενω των

Υποδιοικητών και του επικεφαλής της μονάδας εσωτερικών ερευνών, στις 7.067€.

Οι ανωτέρω αυξήσεις δίνονται προφανώς ως επιβράβευση για το τεράστιο λειτουργικό και οργανωτικό χαος του ΕΦΚΑ, με το οποίο ταλαιπωρούνται και βασανίζονται οι Συνταξιούχοι!

Επίσης καθορίστηκε, ότι οι  13 Γ.Διευθυντες και τα 40 στέλεχοι, που θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα από την αγορά, θα έχουν μισθό 7.000€  και αντίστοιχα 4.500€.

Μπορεί για τους Συνταξιουχους να μην υπάρχουν λεφτά, όμως για την ηγετική ομάδα του ΕΦΚΑ και τους εκλεκτούς της Κυβέρνησης, υπάρχουν και περισσεύουν και πλουσιοπάροχα τους τα διανέμουν !

Την ώρα που η κοινωνία στενάζει από την ακριβεια και τον πληθωρισμό, την ώρα που η μέση Σύνταξη του ΕΦΚΑ είναι 780€, αποτελούν μέγιστη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ πρόκληση αυτού του μεγεθους αυξήσεις και αμοιβές, σε έναν δημόσιο φορέα που καθημερινά βουλιάζει στα ελλείμματα,την γραφειοκρατία και την αναποτελεσματικότητα.

Η κατασπατάληση των πόρων του ΕΦΚΑ, μπορεί να είναι " νόμιμη είναι όμως ανήθικη " και αποκαλυπτική της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βάλουμε φρένο, στις ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ !

Στην ΕΝΩΤΗΤΑ και τον ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ η ΔΥΝΑΜΗ μας !

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ

Η Ασφαλιστική ενημερότητα των προστατευομένων μελών (Συζύγων και Τέκνων) που λήγει στις 29-02-2024 ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ για όλα τα μέλη μας ...