Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ μαζί στο κοινό σκοπό με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

                                                      


Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ , πάντα επίκαιρο και απαραίτητο - αναγκαίο, σοφό ρητό.

Στις σημερινές τραγικές συνθήκες που βιώνουμε, αλλά δυστυχώς και στις επερχόμενες, αλλά και ενόψει των εκλογών του Συλλόγου μας( 21 έως 25/11/22 )  μια και μόνο πρέπει και μπορεί, να είναι η επιλογή ΟΛΩΝ μας:  

 

H ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ στη βάση των κοινών μας προβλημάτων - αιτημάτων.

 

Η θύελλα που έχει ξεσπάσει και σαρώνει, τα οικονομικά, κοινωνικά και Ασφαλιστικά μας Δικαιώματα, επιβάλει σε ΟΛΟΥΣ μας, σύνεση, λογική, συστράτευση και κοινό Αγώνα.   Για να περιφρουρήσουμε και να διεκδικήσουμε τα ΚΟΙΝΑ, βασικά και Ανθρώπινα δικαιώματα μας, πρέπει να μείνουν στην άκρη, οι προσωπικές φιλοδοξίες, οι αδιέξοδες 'κοκορομαχίες', οι δικαστικές πρόσφυγες, και να ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας, για τον ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ, για τα ΚΟΙΝΑ μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Η συστράτευση και η ΕΝΟΤΗΤΑ των δυο παρατάξεων του Συλλόγου μας, της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ και της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ αλλά και ανεξάρτητων, αυτόν το κυρίαρχο σκοπό υπηρετεί και προωθεί, σε αυτή την προσπάθεια και ΕΝΟΤΗΤΑ προσκαλεί ΟΛΟΥΣ τους Συνταξιούχους ΟΤΕ, να συμμετάσχουν, να την αγκαλιάσουν και να την κάνουν προσωπική τους υπόθεση, για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ και πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

 

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Συνταξιούχων ΟΤΕ καλεί και προσκαλεί ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ σε κοινή Συναδελφική πορεία ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΔΡΑΣΗΣ. Ενώνουμε δυνάμεις, δίνουμε τα χέρια σε ΟΛΟΥΣ τους δημοκράτες, λογικούς, μαχητικούς και αδέσμευτους  Συναδέλφους. Απέναντι και ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ μας, είναι μόνο οι ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ΟΛΟΙ εκείνοι που ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ τις Συντάξεις, τα Ασφαλιστικά και Κοινωνικά μας δικαιώματα, όλοι εκείνοι που περιφρονούν την κοινωνία και αδικούν τους Συνταξιούχους.

 

Επί 3 χρόνια ο Σύλλογος μας άλλαξε πορεία, έγινε ΣΟΒΑΡΟΣ – ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ -  ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ – ΕΝΩΤΙΚΟΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ προς ΟΛΟΥΣ τους Συναδέλφους!

 

Αλλάξαμε ΠΟΛΛΑ   -   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Πληρώσαμε πολλά  -  ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ! 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ

57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...