Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

                                      

Ενόψει ψήφισης του Προϋπολογισμού 2023 επανερχόμαστε για μια ακόμη φορά στο ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της προσωπικής διαφοράς των Συντάξεων, και απευθύνουμε ύστατη έκκληση προς τον Πρωθυπουργό , τον Υπουργό Οικονομίας και τον Υπουργό Εργασίας, και ζητούμε:

Την ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς «χρέος» στις Συντάξεις μας, ώστε να πάρουν ΟΛΟΙ οι Συνάδελφοι Συνταξιούχοι την αύξηση που θα δοθεί για το 2023, σε όλους τους υπόλοιπους Συνταξιούχους, που δεν έχουν προσωπική διαφορά.

Κύριε Πρωθυπουργέ.

Η μεγάλη πλειοψηφία των Συνταξιούχων μελών μας, ένεκα αυτού του πονηρού και   παγκόσμιας πρωτοτυπίας εφευρήματος περί επανυπολογισμού των Συντάξεων, χιλιάδες παλαιοί Συνταξιούχοι βρέθηκαν ξαφνικά με «χρέος» 300 και 400 € /μήνα , το οποίο θα εξοφλούν ισοβίως, και δεν θα λάβουν πραγματική αύξηση Συντάξεων , ποτέ εν ζωή!

Σήμερα με την ακρίβεια και τον πληθωρισμό να καλπάζει η αγοραστική δύναμη των Συντάξεών μας, καθημερινά μειώνεται δραματικά και η επιβίωσή μας είναι στο έσχατο σημείο αντοχής και ανοχής !

Γι’ αυτό ζητάμε την ενσωμάτωση της «προσωπικής» διαφοράς στις Συντάξεις μας, έστω και προσωρινά για το 2023 ώστε να χορηγηθεί η αύξηση Συντάξεων σε ΟΛΟΥΣ λόγω και των πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οι Συνταξιούχοι!

Μετά μάλιστα από 15 χρόνια μειωμένων και «παγωμένων» Συντάξεων ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη χορήγηση των αυξήσεων του 2023 σε ΟΛΟΥΣ τους Συνταξιούχους !

Τώρα είναι η ώρα ευθύνης και απονομής στοιχειώδους δικαιοσύνης, προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους Συνταξιούχους, και για την μερική έστω στήριξη του εισοδήματός τους, με τη χορήγηση της προβλεπόμενης αύξησης.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

ΧΟΡΗΓΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ σε ΟΛΟΥΣ!


57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...