Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Για τη συμμετοχή στον ΟΠΑΚΕ - ΟΤΕ απαραίτητη η ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ με ενημερωτικό σημείωμα της σύνταξής

 

                                          


Λόγω αλλαγής του πληροφοριακού συστήματος και επικαιροποίησης του μητρώου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ του ΟΠΑΚΕ, όσοι θέλουν να έχουν πρόσβαση στα προγράμματα (πακέτα διακοπών και φιλοξενίας ) πρέπει να έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα του ΟΠΑΚΕ και να έχουν αποκτήσει τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης.
Διαφορετικά όταν θα ανοίξει το σύστημα για της δηλώσεις συμμετοχής για το καλοκαιρινό πρόγραμμα, δεν θα μπορούν να μπουν στο σύστημα και να επιλέξουν -δηλώσουν την επιθυμία τους.
Τα αποδεικτικά στοιχεία που ζητά ο ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ για να πιστοποιηθεί ότι ο/η Συνταξιούχος ήταν εργαζόμενος ΟΤΕ, αντί της Συνταξιοδοτικής Απόφασης του τ. ΤΑΠ- ΟΤΕ, μπορεί πλέον να υποβάλλει μόνο ένα ενημερωτικό σημείωμα της σύνταξής του και με τις δυο σελίδες, όπου στη 2η σελίδα αναγράφεται ως εργοδότης ο ΟΤΕ. Έτσι γίνεται αποδεκτή η αίτηση εγγραφής και λαμβάνει ο Συνταξιούχος τον προσωπικό του κωδικό.
Τα σχετικά στοιχεία πρέπει να υποβληθούν έγκαιρα (τώρα) ηλεκτρονικά στη σελίδα του ΟΠΑΚΕ info@opake-ote.gr
Έτσι θα λάβουν από τον ΟΠΑΚΕ, τον προσωπικό κωδικό, και με αυτόν και μόνο θα έχουν πλέον πρόσβαση συμμετοχής στα προγράμματα ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ όταν αυτά ανοίξουν.
Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων στα προγράμματα του ΟΠΑΚΕ, έχει αλλάξει πλέον και δεν γίνεται πια με κλήρωση, αλλά με τη σειρά της δήλωσης – προτεραιότητα, στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΠΑΚΕ, από τη στιγμή που θα ανοίξει η σελίδα για τα συγκεκριμένα προγράμματα
Για το λόγο αυτό πρέπει να γνωρίζουν οι Συνάδελφοι ότι την ημέρα και την ώρα που έχει ανακοινωθεί ότι θα ανοίξει η σελίδα, να σπεύσουν άμεσα να δηλώσουν την επιθυμία τους.
Η φιλοξενία των Συνταξιούχων στα παραθεριστικά κέντρα ΤΕΜΕΝΗΣ και ΦΑΝΑΡΙΟΥ θα γίνει και εφέτος από την έναρξη της παραθεριστικής περιόδου έως τις αρχές Ιουλίου και από το τέλος Αυγούστου έως το κλείσιμο των παραθεριστικών κέντρων, λόγο του ότι στις άλλες περιόδους θα φιλοξενηθούν οι εργαζόμενοι ΟΤΕ.
Τα αναλυτικά καλοκαιρινά προγράμματα του ΟΠΑΚΕ θα αποφασιστούν τις επόμενες ημέρες και για τα οποία θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση από το site του Συλλόγου μας και του ΟΠΑΚΕ - ΟΤΕ.
Όλες οι αντιδράσεις:
4

57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...