Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Αίτημα – Τροπολογία για το τ. ΤΕΑΠ – ΟΤΕ

                                                       

Ενόψει του ΝΕΟΥ “μίνι” Ασφαλιστικού της Κυβέρνησης, ο Σύλλογός μας επανήλθε και απέστειλε εκ νέου το αίτημά μας – τροπολογία – για την Επικουρική Ασφάλιση προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με την οποία απαιτούμε:

Να συμπεριληφθεί διάταξη – τροπολογία – με την οποία να εξομοιώνονται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης της Επικουρικής Σύνταξης των Συναδέλφων μας ασφαλισμένων στο τ. ΤΕΑΠ – ΟΤΕ με αυτές του τ. ΙΚΑ – ΤΕΑΜ.
Ελπίζουμε και προσδοκούμε ότι, η υπόσχεση – δέσμευση του αρμόδιου Υφ/ργου κυρίου Τσακλόγλου το 2021 (όταν είχε προωθηθεί η ίδια τροπολογία), ότι το επόμενο διάστημα  - στον επόμενο Νόμο - θα συμπεριληφθεί και θα ικανοποιηθεί το ανωτέρω λογικό και δίκαιο αίτημα μας, τώρα θα γίνει πράξη.

Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη αυτού του σοβαρού αιτήματος μας, ενημερώνουμε όλα τα κόμματα της Βουλής και όλους τους βουλευτές της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής, ώστε να πετύχουμε την αποδοχή – την ψήφιση – και την λύση αυτού του - προβλήματος – αιτήματος, που αφορά χιλιάδες Συναδέλφους μέλη μας.


57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...