Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Χαιρετισμός του νέου Προέδρου του Π.Σ.Σ.Τ.Ο – ΟΤΕ Στάθη ΑΝΕΣΤΗ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αναλαμβάνω τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου μας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία κατά την οποία δοκιμάζονται σκληρά οι αντοχές και η υπομονή των Συνταξιούχων μελών μας, από μια παρατεταμένη περίοδο λιτότητας, περικοπών και ανατροπών των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων μας.

Διαδέχομαι στη θέση του Προέδρου, ένα άξιο και ικανό στέλεχος όπως είναι ο συν. Γ. Κουτσιμπογεώργο ο οποίος λόγω της ανάληψης της θέσης του Προέδρου της Α.Γ.Σ.Σ.Ε (ξεχωριστή και σημαντική θέση για το Σύλλογό μας), δεν ήθελε και δεν μπορούσε να διατηρήσει και τα δυο αξιώματα. Παραμένει όμως απλό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, δίπλα και κοντά στο νέο Προεδρείο για να βοηθήσει και να συνδράμει, στο σπουδαίο έργο και στη δουλειά που πραγματοποιεί ο Σύλλογός μας.

Γνωρίζοντας πολύ καλά το μέγεθος και το πλήθος των προβλημάτων που απασχολούν τα μέλη μας (οικονομικά, φορολογικά, ακρίβεια, Υγεία, ΕΣΥ, κλπ), ευελπιστώ και θα επιδιώξω με κάθε δυνατό τρόπο τη συνεργασία, την ενότητα και τη συμπόρευση όλων των δυνάμεων και όλων των συναδέλφων μελών, παλαιών και νέων, γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και γιατί μόνον η ΕΝΟΤΗΤΑ ενισχύει την ΔΥΝΑΜΗ μας.

Βαθιά μου πεποίθηση είναι ότι, θέση του Προέδρου είναι η ανάληψη της μέγιστης ευθύνης, για την υπεράσπιση των αρχών και αξιών της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της ισονομίας προς τους απόμαχους της δουλειάς. Αυτά τα ιδανικά, αυτές τις πολιτικές θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί αυτό θεωρώ ότι είναι χρέος και καθήκον κάθε συνεπούς συνδικαλιστικού στελέχους.

Προσδοκώντας και ελπίζοντας στην βοήθεια και στην συμπόρευση ΟΛΩΝ σας αλλά και με τον κοινό μας αγώνα, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για καλύτερες ημέρες, όπως μας αξίζουν και όπως δικαιούμαστε!

 

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Στάθης ΑΝΕΣΤΗΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

                          ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ