Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

 



Ταχυδρομήθηκε η εφημεριδα του Συλλογου μας ΤΕΥΧΟΣ 310 με όλα τα σοβαρά και επίκαιρα θέματα μας, καθώς και με τις εξελίξεις για το λεγόμενο "μίνι ασφαλιστικο"το οποίο ετοιμάζεται για το αμέσως επόμενο διάστημα .
Περιλαμβάνεται επίσης το διεκδικητικό μας πλαίσιο με όλες τις εκκρεμότητες του ΕΦΚΑ καθώς και οι προτάσεις του Συλλογου μας και της ΑΓΣΣΕ προς την νεα Υπουργό Εργασίας και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
Ήδη η εφημεριδα μας σε ηλεκτρονική μορφή έχει αναρτηθεί στο σάιτ του Συλλογου pssote.grόπου μπορεί ο κάθε συνάδελφος μας να την διαβάσει και να ενημερωθεί .
Επίσης το σάιτ του Συλλογου μας, ενημερώνεται συνεχώς και ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΑ τα σοβαρά και επίκαιρα θέματα, οι δραστηριότητες και οι διεκδικήσεις μας, γιαυτο σας καλούμε να το παρακολουθείται για υπεύθυνη και σοβαρή ενημέρωση.
Συνάδελφοι
Διαδώστε - κοινοποιήστε σε οποιους Συναδελφους μπορείτε την ηλεκτρονική μορφή τις εφημερίδας μας, γιατί υπάρχει τεραστιο και σοβαρό πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ με αποτέλεσμα αρκετοί Συνάδελφοι μας να μην λαμβάνουν την εφημεριδα αλλά και την αναγκαία ενημέρωση επι των Συνταξιοδοτικών, Ασφαλιστικών και Οικονομικων μας θεμάτων.
Επίσης τα ερωτήματα που υποβάλλονται στο E mail του Συλλογου μας (pss-ote@otenet.gr) απαντώνται όλα υπεύθυνα και σοβαρά για όλα τα μέλη του Συλλογου μας.
Στην ΕΝΩΤΗΤΑ η ΔΥΝΑΜΗ - στον ΑΓΩΝΑ η ΝΙΚΗ

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας

  Κύριε Πρωθυπουργέ, Ο Σύλλογος μας και στο όνομα των 28.000 Συνταξιούχων μελών μας, σας απευθύνει ανοιχτή και δημόσια επιστολή αγωνίας αλλά...