Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019


ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ στο ΕΤΕΑΕΠ 
           (Επικουρική ΣΥΝΤΑΞΗ)

Το μεγάλο και σοβαρό αυτό θέμα ,μας απασχόλησε και μας απασχολεί ,ανεξάρτητα από  τις εκλογές και τις περιπέτειες του Συλλόγου μας, που δημιούργησαν οι αυθαίρετες  και αυταρχικές συμπεριφορές των  "ισόβια ηγετών" του Συλλόγου.
Εμείς τρέχαμε τα Συνταξιοδοτικά μας θέματα, και μετά από επανειλημμένες παρεμβάσεις στις υπηρεσίες, και τον Νέο Διοικητή  του ΕΤΕΑΕΠ το πρόβλημα οδεύει στη λύση.

Ήδη έχουν  αποσταλεί αρκετές επιστολές, με τον αναγκαίο χρόνο, και το ποσό  εξαγοράς, έχουν πληρώσει οι συνάδελφοι, και οι περιπτώσεις τους  περνούν το δρόμο για την έκδοση συνταξιοδοτικής απόφασης.
Εκτιμούμε ότι σύντομα θα έχουν ταχυδρομηθεί όλες οι σχετικές επιστολές για όλους.
Το παρακολουθούμε , και αν χρειαστεί θα ξανά παρέμβουμε.

Έχει όμως αναδεχθεί ένα ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! Οι αρμόδια Δ/τρία επιμένει ότι η επικουρική Σύνταξη ,θα πρέπει να ανατρέχει από την ημέρα εξαγοράς !! ( ημέρα καταβολής του ποσού)
Σε αντίθεση με ότι ίσχυε στο παρελθόν , που ανέτρεχε στην ημερομηνία  συμπλήρωσης  του αναγκαίου χρόνου Συνταξιοδότησης 

Είναι ένα κρίσιμο και σοβαρό πρόβλημα , που πρέπει να αναδεχθεί και στον Διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ, αλλά και στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εργασίας ,που έχει και την πολιτική ευθύνη για την  δίκαιη , νόμιμη , και ισότιμη αντιμετώπιση όλων των ασφαλισμένων του ΕΤΕΑΕΠ.

Παρακολουθούμε την εξέλιξη ,θα παρεμβαίνουμε όσο και όπου μπορούμε , θα είμαστε σε  συνεχή επικοινωνία , για την καλύτερη δυνατή λύση .

57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...