Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Απεργιακή Συγκέντρωση στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Όπως είναι γνωστό ,οι Συνάδελφοι μας Εργαζόμενοι στον ΟΤΕ δίνουν εδώ και μέρες, έναν  μεγάλο και σκληρό  Απεργιακό  ΑΓΩΝΑ,  για  τα βασικά και  θεμελιώδη   εργασιακά  δικαιώματα  ( όσα έχουν απομείνει ακόμη) και για την Σ.Σ.Ε

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΟΜΕ-ΟΤΕ ,ασυμβίβαστα παλεύει για τα δικαιώματα  των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ μελών της.

ΚΥΡΙΩΣ για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας ,που για πρώτη φορά  στην ιστορία του ΟΤΕ (με την ιδιοκτησία πλέον στα χέρια της D.TELECOM)  ζητά να μπορεί να κάνει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΟΤΕ ,για υπηρεσιακούς λόγους και έχει το θράσος να απαιτεί αυτό να το συνομολόγηση η ΟΜΕ -ΟΤΕ!!

Στη "λογική " αυτή (την ποιο ακραία αντεργατική και αντικοινωνική συμπεριφορά) πραγματοποίησε την 1/1/20  πέντε ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Συναδέλφων εργαζομένων!

Παρά την υπηρεσιακή τρομοκρατία  της απειλές , την αφωνία των Μ.ΜΕ την ένοχη σιωπή της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ οι Συνάδελφοι μας με μαζική συμμετοχή , αντέχουν και συνεχίζουν τον ΑΓΩΝΑ.

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 13/1/20  και ώρα 13.00
 πραγματοποιείται Απεργιακή Συγκέντρωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ  στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΣΤΑΔΙΟΥ )στο  οποίο σε τριμερή συνάντηση συζητείται το θέμα των Απολύσεων .

Σε αυτή την ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ  του ΟΤΕ πρέπει  και επιβάλλεται να  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ,και για τους Συναδέλφους μας  αλλά για και την ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ μας προοπτική !

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13/1 και ώρα 13.00 στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ 



57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...