Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ & ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ


Ο επανυπολογισμός των επικουρικών μας συντάξεων έγινε με βάσει τους ν. 4051 & 4093/12 οι οποίοι έχουν κριθεί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ με τις υπ. αριθ. 2287 έως και 2290/15 αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ!

Γι’ αυτό τον καταφανώς παράνομο και αυθαίρετο τρόπο επανυπολογισμού, που έγινε στην επικουρική  σύνταξη που κατεβλήθη το μήνα Ιούνιο 2020, προτείνουμε την κατάθεση Αίτησης – Ένστασης προς τον eΕΦΚΑ.

Ταυτόχρονα καλούμε τη διοίκηση του eΕΦΚΑ και την Κυβέρνηση, να υλοποιήσουν άμεσα  τις αμετάκλητες αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ, και να επανυπολογίσουν σωστά και σύννομα τις επικουρικές μας συντάξεις.

ΑΙΤΗΣΗ

https://drive.google.com/file/d/1mCO1HuO1h78HiiaXvKLkBuYzgoccG_VL/view?usp=sharing


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Την ανωτέρω Αίτηση – Ένσταση μπορείτε να την αποστέλλετε:

·       Ταχυδρομικά στο

 

                      e- ΕΦΚΑ ΕΤΕΑΕΠ (Κλ. Επικ. Ασφ. ΟΤΕ)

                            Φιλελλήνων 13 – 15,  ΤΚ  105 57, ΑΘΗΝΑ

·       Ηλεκτρονικά (μέσω αποστολής e-mail):                      

                Συμπληρώνουμε την αίτηση με τα στοιχεία μας. Σώζουμε το αρχείο σε μορφή .doc  ή .pdf  με το όνομα Αίτηση προς ΕΦΚΑ και δημιουργούμε ένα νέο e mail. Επισυνάπτουμε την αίτηση που έχουμε συμπληρώσει με τα στοιχεία μας και το στέλνουμε στον e-ΕΦΚΑ στο παρακάτω e mail

                                  t.epoliton@eteaep.gov.gr

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας

  Κύριε Πρωθυπουργέ, Ο Σύλλογος μας και στο όνομα των 28.000 Συνταξιούχων μελών μας, σας απευθύνει ανοιχτή και δημόσια επιστολή αγωνίας αλλά...