Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

 

Αναρτήθηκαν στον eΕΦΚΑ ,τα ενημερωτικά  των Κύριων Συντάξεων  έτους 2020, με καθυστέρηση δέκα μηνών !!

Χωρίς βέβαια καμία διόρθωση, καμία βελτίωση, καμία αλλαγή.

Από τον Ιανουάριο 2020 ,δεν είχαν αναρτηθεί τα ενημερωτικά γιατί υποτίθεται ότι θα έκαναν τις διορθώσεις των λαθών ,και των αυθαιρεσιών ,που όφειλαν να έχουν κάνει από την 1/1/2019. (ΟΤΕ αντί ΤΑΠ-ΟΤΕ - πλασματικός χρόνος , δηλαδή  με εισφορά 36%.)

Απαράδεκτη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση, και μεθόδευση για να αποφύγουν, και να καθυστερήσουν την καταβολή των σωστών Συντάξεων σε χιλιάδες Συνταξιούχους μέλη μας.

Επί εικοσιδύο (22) μήνες, στερούν και - καταχρώνται τα δικαιούμενα ποσά των Συντάξεων μας, με ψευτοδικαιολογίες και υπεκφυγές.

Από τις πρώτες ημέρες που αναρτήθηκαν τα ενημερωτικά σημειώματα Επανυπολογισμού της 1/1/19 ,είχαμε επισημάνει και γνωστοποιήσει τα λάθη και τις αυθαιρεσίες, με κάθε τρόπο στον ΕΦΚΑ.

Όλη η Υπηρεσιακή ιεραρχία, ο Διοικητής του eΕΦΚΑ, ο Ύφ/ργος και ο Υπουργός ,είναι ενημερωμένοι και έχουν αναγνωρίσει τα λάθη, ωστόσο μέχρι σήμερα ,παρά τις υποσχέσεις ,δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα !!

Το πρόβλημα δεν είναι γραφειοκρατικό , αλλά ευθέως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!

Δεν σέβονται το Νόμο, και τους χιλιάδες Συνταξιούχους μέλη μας!!

Τόσο οι παρεμβάσεις μας, όσο και οι αποφάσεις- επισημάνσεις του Συνηγόρου του Πολίτη, έχουν ως αποτέλεσμα ,να ξεκινούν προσωρινά αλλά στη συνέχεια με διάφορες προφάσεις να σταματούν ,οι επεξεργασίες των καταστάσεων - στοιχείων - για τον σωστό υπολογισμό ,με εισφορά 36 αντί 20%, όπως εξάλλου έχουν καταβληθεί .

Έτσι ώστε να γίνει ο σωστός επανυπολογισμός των Κύριων Συντάξεων και να καταβληθούν τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ από 1/1/19.

Αυτές οι διορθώσεις ΠΡΕΠΕΙ να ΓΙΝΟΥΝ ,πριν ξεκινήσει ο νέος επανυπολογισμός με βάση τον Ν. ΒΡΟΥΤΣΗ !

Οτιδήποτε άλλο θα είναι Κυβερνητική  "κουτοπονηριά" εξαπάτησης και κλοπής της δικαιούμενης Σύνταξης μας.

 Απαραίτητα βέβαια πρέπει να εκδοθεί νέα διοικητική πράξη – Συνταξιοδοτική απόφαση, για να μπορεί ο κάθε Συνταξιούχος, να την ελέγξει ,και να  ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του.

Παρακολουθούμε το θέμα και την εξέλιξη ,παρεμβαίνουμε καθημερινά πιέζουμε και απαιτούμε ,την εφαρμογή του Νόμου και της Νομιμότητας.

ΑΡΚΕΤΑ  με τα παλαιοκομματικά ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ σε βάρος των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ !!

57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...