Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

28η ΓΑΣ του Συλλόγου μας


 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 28ης ΓΑΣ του Συλλόγου μας με απόλυτη επιτυχία και ουσιαστικές αποφάσεις και αποτελέσματα.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ εγκρίθηκε με     60 ΝΑΙ, 9 ΟΧΙ και 4 ΛΕΥΚΑ.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  εγκρίθηκε με 59 ΝΑΙ, 11 ΟΧΙ και 3 ΛΕΥΚΑ.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ εγκρίθηκε με 59 ΝΑΙ, 9 ΟΧΙ και 5 ΛΕΥΚΑ.

Όπως είναι φανερό ,τα πεπραγμένα, οι δράσεις, και τα αποτελέσματα του Συλλόγου μας, (ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς) εγκρίθηκαν με το ποσοστό του 83% από τους αντιπροσώπους - μέλη της ΓΑΣ.

Αυτή η έγκριση των πεπραγμένων και η επικύρωση των δράσεων δεν είναι απλά μια επιβράβευση της δουλειάς μας, αλλά και μια ευθύνη και υποχρέωση να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες και τις δράσεις μας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΤΙΚΑ και ΜΑΧΗΤΙΚΑ.

Συνεχίζουμε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ και πιο αποφασιστικοί τις προσπάθειες και τον αγώνα για τα μεγαλύτερα αλλά και τα μικρότερα καθημερινά προβλήματα των μελών μας.

Οι επανυπολογισμοι των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ,τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, η αναμενόμενη και 'καθυστερημένη'απόφαση του ΣτΕ, η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ των αναδρομικών, η θετική ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

( χρέος Κατρουγκαλου και Βρουτση), η αποδυνάμωση και υπολειτουργία του ΕΟΠΥΥ και του Δημοσίου ΕΣΥ, η καλπάζουσα ακρίβεια κλπ. είναι τα ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΑΙΤΗΜΑΤΑ και οι ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ της επόμενης μέρας και των προτεραιοτήτων μας.

 Αυτά είναι τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αφορούν και ενδιαφέρουν ΟΛΟΥΣ τους Συνταξιούχους μέλη μας, εκτός από μια μικρή ομάδα προσκολλημένων στο χθες, και οι οποίοι καταψηφίζουν, βρίζουν και συκοφαντούν τα πάντα και τους πάντες αναζητώντας τη "ρεβάνς" και την επάνοδο στο "ένδοξο παρελθόν".

Οι Συνάδελφοι μέλη μας σε όλη τη χώρα, σε όλες της Περ. Συνελεύσεις και στη ΓΑΣ είδαν, διαπίστωσαν και επιβράβευσαν τη ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ,την ΑΛΛΑΓΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ προσώπων, συμπεριφορών, δράσεων, ήθους και ύφους που έγινε στον Σύλλογό μας!

Αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα και οι ασκούμενες αντικοινωνικές πολιτικές!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προχωράμε  μπροστά ,

 ΕΝΩΤΙΚΑ και ΜΑΧΗΤΙΚΑ για τα

ΚΟΙΝΑ μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...