Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ και ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΑΘΩΝ του ΕΦΚΑ.

   Συνεχίζουν οι εκκρεμότητες και οι ασάφειες των αναδρομικών από τον επανυπολογισμό Συντάξεων, κατ' εφαρμογή των Ν.Κατρουγκαλου και Βρουτση.

Ειδικότερα ο επανυπολογισμος του Ν.Βρουτση (άρα και τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ από 1/10/19) έγινε σε ¨"λάθος βάση"' σε όσους είχαν και πέμπτα από τον Ν.Κατρουγκαλου.

Αυτά τα εντοπίσαμε, τα αναδείξαμε, τα παραδέχθηκαν οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, δεσμεύτηκαν να τα διορθώσουν. Απομένει να δούμε ΠΩΣ και ΠΟΤΕ;

Μετα την πληρωμή συντάξεων Φεβρουαρίου, ως εμβόλιμη πληρωμή από τον ΕΦΚΑ πιστώθηκε ένα ποσό από 50 έως 80€, στους λογαριασμούς αυτών των  Συναδέλφων.

Το τι και πως, προέκυψε αυτό το ποσό των αναδρομικών, και πως διαμορφώθηκε από 1/1/22 τον νέο καταβαλλόμενο ποσό της Σύνταξης, παραμένει αδιευκρίνιστο και ασαφές.

Ας σημειωθεί ότι κυρίως για αυτό το λόγο, δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα τα ενημερωτικά ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ αυτών των Συναδέλφων, από τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2021 !

Επίμονα και σταθερά απαιτούμε από τον ΕΦΚΑ, να εκδώσει νέα ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ συνταξιοδοτική ΑΠΟΦΑΣΗ, όπως έχει ζητήσει και ο Συνήγορος του Πολίτη, για κάθε έναν Συνάδελφο, ωστε 

να γνωρίζει καθένας μας, πως προέκυψε το ΝΕΟ ΠΟΣΟ της Σύνταξης του.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και ο ΕΦΚΑ, αδιαφορούν και αρνούνται,γιατί προφανώς θα αποκαλυφθούν, οι αλχημείες οι αυθαιρεσίες και τα λάθη τους!

Ωστόσο εμείς, παρακολουθούμε επίμονα και από κοντά ,όλο αυτό το σοβαρό θέμα των επανυπολογισμων και των αναδρομικών των Συντάξεων μας, παρά της δυσκολίες και τα 

εμπόδια που σκόπιμα θέτει, ο ΕΦΚΑ και ο αρμόδιος Υπουργός.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας!

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΕΝΩΤΗΤΑ και ΔΡΑΣΗ!    


57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...