Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ – ΑΠΟΧΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ

 


Η προγραμματισμένη Συνεδρίαση της Εκτ. Επιτροπής για τις 07/12/2023, δεν πραγματοποιήθηκε καθώς δεν προσήλθαν ομαδικά τα στελέχη του ΕΝΙΑΙΟΥ.
Εν μέσω πολύ κρίσιμων εξελίξεων για τα συμφέροντα όλων των μελών μας (μίνι Ασφαλιστικό, Προϋπολογισμός 2024 και κατάθεση νέου επικαιροποιημένου εξώδικου για εκκρεμή αναδρομικά, κλπ) τα στελέχη του ΕΝΙΑΙΟΥ, επιλέγουν για μια ακόμη φορά την ΑΠΟΧΗ από την Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής επιχειρώντας έτσι να αμφισβητήσουν τις δράσεις και στις διεκδικήσεις του Συλλόγου μας. Με παντελώς προσχηματικές, αστήρικτες και αστείες δικαιολογίες, δεν ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ στην συνεδρίαση στις 7/12/23, στην οποία μεταξύ άλλων είχαμε να συζητήσουμε και αυτά τα πολύ σοβαρά θέματα τα οποία αφορούν και ενδιαφέρουν ΟΛΟΥΣ μα ΟΛΟΥΣ τους Συνταξιούχους μέλη μας, μιας και η ΑΚΡΙΒΕΙΑ αλλά και οι σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ συνθλίβουν την όποια προοπτική επιβίωση μας.
Επικαλούνται ως δήθεν σοβαρό λόγο για την ΑΠΟΧΗ, τη μη συμπλήρωση των κενών θέσεων του Προεδρείου στο Διοικητικό Συμβούλιο, που έγινε σχεδόν ένα μήνα πριν (15/11/23) και οι οποίες τους προτάθηκαν και γι’ αυτό κρατήθηκαν κενές (έως το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο), ώστε να το ξανασκεφθούν ψύχραιμα και σοβαρά και να δεχθούν να συμμετάσχουν πλήρως και κανονικά στο Προεδρείο του Συλλόγου μας, για να αναλάβουν επιτέλους και τις υποχρεώσεις τους, έναντι των Συναδέλφων μελών μας. Ταυτόχρονα βέβαια,πρέπει να αποσυρθούν οι αγωγές και οι μηνύσεις ώστε να απεμπλακεί ο Σύλλογος από τις Δικαστικές περιπέτειες και να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με τα προβλήματα των Συναδέλφων μελών!
Αντί λοιπόν, όπως απαιτούν ΟΛΟΙ οι Συνάδελφοι, για πνεύμα συνεννόησης , συμμετοχής και ΕΝΟΤΗΤΑΣ, για την υπεράσπιση των ΚΟΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ μας, εισπράττουμε για μια ακόμη φορά την άρνηση, την απόρριψη, την επίθεση και την ΑΠΟΧΗ, από τα ηγετικά στελέχη του ΕΝΙΑΙΟΥ !
Συνάδελφοι,
Ο Σύλλογός και τα στελέχη του, με την ΔΥΝΑΜΗ και την εμπιστοσύνη που μας δίνει το ΣΥΝΟΛΟ των μελών μας, θα συνεχίσουμε και θα εντείνουνουμε τις δράσεις και τις διεκδικήσεις, μαζί με την Α.Γ.Σ.Σ.Ε και τις άλλες Συνταξιοδοτικές οργανώσεις, ώστε να υπερασπιστούμε απολύτως τα σοβαρά και κοινά Οικονομικά, Κοινωνικά και Ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Στάθης Ανέστης

57 χρόνια από το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 1967

                                        21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ. Ανοιχτές ακόμα οι πληγές πο...