Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για την ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

 

Ένα σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα επιτέλους λύθηκε .Αφορά εκείνους  τους Συναδέλφους που τους έλειπαν λίγες ημέρες επικουρικής ασφάλισης και ενώ λάμβαναν την ΚΥΡΙΑ Σύνταξη δεν μπορούσαν να πάρουν και την ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ, έως ότου να φθάσουν στο 67° έτος ηλικίας.

Ψηφίστηκε τελικά η σχετική τροπολογία στη Βουλή, και θα πάρουν όπως δικαιούνται και αυτοί οι Συνάδελφοι μας, την ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ τους Σύνταξη ,από την ημέρα που με την εξαγορά συμπλήρωσαν τον απαραίτητο χρόνο Επικουρικής Ασφάλισης,δηλ από την ημέρα λήψης της ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.

Ένας τεράστιος αγώνας, εδώ και τρία χρόνια, με πολύ κόπο και τρέξιμο έληξε θετικά και ικανοποιητικά , για τους Συναδέλφους μέλη μας.

Μεθοδικά, τεκμηριωμένα ,υπεύθυνα, σοβαρά, αλλά και αποφασιστικά αναδείξαμε ,προωθήσαμε και λύσαμε, ένα δύσκολο και σοβαρό θέμα.

Τεράστιες οι ευθύνες του ΟΤΕ και τις τότε Διοίκησης της ΟΜΕ-ΟΤΕ ,που οδήγησαν τους Συναδέλφους στην εθελουσία έξοδο για Συνταξιοδότηση χωρίς να έχουν διασφαλίσει, τiς αναγκαίες προϋποθέσεις λήψης ΚΥΡΙΑΣ αλλά και ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.

Σε αυτό τον μαραθώνιο αγώνα ,του Συλλόγου βοήθησαν πολλοί, όλες οι τάσεις και δυνάμεις του Συλλόγου μας , για αυτό είχαμε ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ - ΣΟΒΑΡΑ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ - ΜΑΧΗΤΙΚΑ.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ

Η Ασφαλιστική ενημερότητα των προστατευομένων μελών (Συζύγων και Τέκνων) που λήγει στις 29-02-2024 ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ για όλα τα μέλη μας ...